Düzce PTT Başmüdürü Cafer Yavuza Hayırlı Olsun Ziyaret

01.08.2015 20:31

Düzce PTT Başmüdürü Cafer Yavuza Hayırlı Olsun Ziyaret

 Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Vekili Mehmet Cemal Çivi, Düzce PTT Başmüdürü Cafer Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Teşkilat çalışmaları için Düzce’ye giden Genel Başkan Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Vekili Cemal Çivi, ilk olarak Birlik Haber-Sen Düzce İl Başkanlığını ziyaret ettiler. Çalışmaları hakkında bilgi veren il başkanı Metin Çodur, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Burada üyelerin sıkıntı ve taleplerini dinleyen İnaltekin ve Cemal Çivi, daha sonra Memur-Sen Düzce İl Temsilcisi Orhan Kılıç’ı ziyaret ettiler. Memur-Sen’in Düzce’deki faaliyetleri hakkında bilgi alan Genel Başkan ve Vekili, daha sonra Düzce PTT Başmüdürlüğüne giderek çalışanlarla bir araya geldiler. PTT çalışanlarından çalışmaları hakkında bilgi alarak sorunlarını dinleyen Genel başkan İnaltekin ve Genel Başkan Vekili Cemal Çivi, Düzce PTT Başmüdürlüğüne atanan Cafer Yavuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başmüdür Yavuz, çalışmaları hakkında bilgi vererek; kurumunda ki Birlik Haber-Sen temsilcisi ve il başkanı ile uyum içinde çalıştıklarını söyledi. Birlik Haber-Sen’in PTT çalışanlarına yönelik çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Cafer Yavuz, Birlik Haber-Sen’in, toplu sözleşme başta olmak üzere PTT’ye yönelik elde ettiği sosyal, özlük ve ekonomik kazanımların PTT çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandığını kaydetti.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ise Yavuz’a yeni görevinde başarılar dileyerek şunları söyledi:

“Birlik Haber-Sen, olarak hizmet kolumuzdaki çalışanların sorunlarını ve sıkıntılarını yakından takip ediyor onlarla o sıkıntıyı birlikte yaşamaya çalışıyoruz. Sevinçlerini mutluluklarını ve başarılarına da onlar kadar mutlu oluyoruz. Bu gün burada sizinle ve çalışanlarla bir araya gelmemiz bizi yürekten mutlu etti. Yaptığımız teşkilat çalışmalarında gittiğimiz illerde hizmet kolumuza bağlı kurumları gezerek, kurum çalışanlarıyla bir araya geliyoruz ve sıkıntılarını dinliyoruz. Kurumlarda yaşanan sıkıntıları, aksaklıkları tespit edip raporlaştırarak gerekli mercilere ulaştırıyoruz. Biz istiyoruz ki ekmeğini kazanan her kez huzur ve güven içinde çalışsın. Biz bunun kavgasını vermeye çalışıyoruz.”

Ziyaretin ardından gazetecilere yerel seçimleri değerlendiren Gürbüz İnaltekin, bu yerel seçimlerde haberleşmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüklerini söyledi.

İnaltekin, seçimlerde gerçek habercilik örneği sergileyen AA'ya teşekkür ettiğini belirterek, "Anadolu Ajansını, 30 Mart'ta yapmış olduğu gerçek habercilik ve sonuçlarda verdiği doğru bilgilerden dolayı tebrik ediyoruz" şeklinde konuştu.

Düzce teşkilat çalışmalarına Düzce İl Başkanı Mustafa Çodur ve Sakarya il Başkanı İhsan Yılmaz da katıldı.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR