İnaltekin ve Burgaç’ dan, Kayseri ve Kırşehir Teşkilatlarına Ziyaret

01.08.2015 20:31

İnaltekin ve Burgaç’ dan, Kayseri ve Kırşehir Teşkilatlarına Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Birlik Haber-Sen Kayseri ve Kırşehir teşkilatlarını ziyaret ederek, çalışmalar ile görüşerek sıkıntılarını dinlediler.

Teşkilat çalışmaları kapsamında Kayseri ve Kırşehir’e giden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları hizmet kolunda görev yapanlarla görüşerek, bir takım ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak Kayseri’ye giden Genel Başkan İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Burgaç, Birlik Haber-Sen Kayseri 20 No’lu Şube Başkanı Koray Koca’yı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Kayseri’de Basın Yayın ve iletişim Hizmet kolundaki kamu görevlilerini şube ve merkezlerini ziyaret eden İnaltekin ve Burgaç, daha sonra Kayseri 20 No’lu Şube Başkanı Koca ile birlikte PTT Kayseri Başmüdürü İhsan Afşin ziyaret ettiler.

Genel Başkan İnaltekin ve Yardımcısı Burgaç, ziyarette Afşin’e Memur-Sen Konfederasyonu’nun ve Birlik Haber-Sen’in yüklendiği vizyonu ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olduklarını belirten İnaltekin, Birlik Haber-Sen olarak genel yetkili sendika olduklarını ve toplu sözleşmede hizmet kolunda çalışanlar için büyük kazanımlar elde ettiklerini kaydettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başmüdür İhsan Afşin, ise Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Kayseri’de Birlik Haber-Sen şubesiyle yakından çalıştıklarını belirtti.

Kayseri’deki çalışmalarının ardından Kırşehir’e geçen Genel Başkan Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Kırşehir İl Başkanı İsmail Altınışık’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Burada çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle sohbet eden Genel Başkan İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Burgaç, Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kırşehir’de faaliyet gösteren PTT A.Ş. şubelerini ziyaret eden İnaltekin, Burgaç ve İsmail Altınışık, çalışanların sıkıntılarını dinleyerek, Birlik Haber-Sen’in yetkili sendika olarak taşın altına ellerini koyduklarını belirterek şunları anlattılar: “Hizmet kolumuzdaki çalışanların sorunlarını tek tek çözmek için uğraş veriyoruz. Sorunlar birikmiş. Göreve geldiğimizde bütün sorunları kucağımızda bulduk. Tabi elimizde sihirli bir çubuk yok. Sıkıntıları sorunları derecesine göre sıraya koyduk. Tek tek çözüyoruz. Birçoğunu çözdük sizlerde görüyorsunuz. Bundan sonrada kalan sorunları sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz. Ne gerekiyorsa yapacağız.”

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR