Denizli’de “Bölgesel Kahvaltı ve İstişare Toplantısı” Düzenlendi

13.05.2022 16:23

Denizli’de “Bölgesel Kahvaltı ve İstişare Toplantısı” Düzenlendi

Toplantıya; Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Evren Akpınar, Recep Dağtekin, Cengiz Şişman ve Selçuk Erdem’in yanı sıra; Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Özay Tanrıverdi, Memur-Sen İl Başkanımız Feyzullah Özelmiş, Denizli Başmüdürü Kadir Tomrukçu, Yardımcısı Eyüp Görgülü, Muğla Şube Başkanı Mehmet Mutlu, Aydın İl Başkanı Bahar Daldal, Uşak İl Başkanı Ali Erbil, Denizli İl Başkanı Serkan Uzun, Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli’de görev yapmakta olan üyeler ve çok sayıda davetli katıldı.

Ülke ve Denizli gündeminin değerlendiren katılımcılar, samimi dakikalar geçirdiler. Toplantıda konuşma fırsatı bulan Genel Başkan Ömer Budak, ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Birlik Haber-Sen olarak başta hizmet kolu çalışanları olmak üzere tüm kamu çalışanları için canla başka çalıştıklarını vurgulayan Budak, çalışanların sorun ve taleplerinin de görüşüldüğü toplantıda, önemli aktarımlarda bulunuldu. Toplantıda özellikle 3600 Ek Gösterge, personel eksikliği, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının açılması, fazla mesailer ve ödemeler, eşit işe eşit ücret ve performans puanlarının düzeltilmesi konuları değerlendirildi. Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri her konu başlığı üzerine çalışmalarını tek tek anlatarak sorunların giderilmesi konusunda çalışmalarından bahsettiler.

Kahvaltı programının ardından il dışından gelen Şube Başkanları, İl Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla toplantılar yapıldı. Teşkilat üyeleri illerde yürütülen çalışmalar üzerine Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine bilgiler verdiler. Toplantıyla birlikte çalışma politikaları üzerine yeni yol haritaları belirlendi ve istişarelerde bulunuldu.

Toplantının sonunda etkinlikten duyulan memnuniyeti dile getiren katılımcılar, Birlik Haber-Sen Denizli İl Başkanı Serkan Uzun ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiler ve aile fotoğrafı çektirdiler.