TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ KAPSAMINDA ZİYARETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

23.10.2015 18:13

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ KAPSAMINDA ZİYARETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Birlik Haber-Sen Genel Merkez Heyeti, Genel Başkan Ömer Budak öncülüğünde yoğun mesai harcıyor. Memur-Sen’in "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye için Hedef 1 milyon Üye" projesi kapsamında çalışmalarını İstanbul'da sürdüren heyet, şube ziyaretlerine İstanbul 2 No'lu PTT Şubesi ile devam etti.

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Bekar'ın oluşturduğu Genel Merkez Heyeti, İstanbul 2 No'lu PTT Şube Başkanı Mehmet Direkçi ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, 1 milyon üye projesinin, Türkiye'nin istikrarı açısından çok büyük önem arz ettiğini belirtti. Ülke genelindeki bütün Birlik Haber-Sen teşkilatlarının, büyük fedakarlıklarla üye çalışması yaptığını dile getiren Budak, İstanbul 2 No'lu PTT Şubesi'nin de üzerine düşeni fazlasıyla yapacağına inandığını söyledi.

''Bizim Yaptıklarımızı Onlar Hayal Dahi Edemiyor”

Ülkemizin ve milletimizin zor bir süreçten geçtiğini belirten Genel Başkan Budak, ''Birileri silah kullanarak bizleri bölmeye çalışıyor. Bunların kast ettiği bizim kardeşlik bağlarımızdır. Onlar silah kullanıyorsa biz de kardeşliğimizi kullanacağız. Bölücülere imkan vermeyeceğiz.'' dedi.

Birlik Haber-Sen ailesi olarak ülkeye ve millete hizmeti kendilerine borç bildiklerini söyleyen Budak, ''Biz bu yola hizmet etmek için çıktık. Bizim asıl meselemiz ülkemizin istikrarıdır, huzurudur. Bunun için de kendimize 1 milyon üye hedefi koyduk. Sahaya indik ve çalışıyoruz.'' şeklinde konuştu. Kazanımları açısından tarihin en önemli toplu sözleşmesini imzaladıklarını ifade eden Budak, ''Diğer genel yetkili sendikalar gibi koltuğumuza çakılı kalmadık. Mücadele ettik. Oturarak değil, dil dökerek, ter dökerek çalıştık. Haklı mücadelemiz sonucunda tarihi kazanımlar elde ettik. Yıllardır masalardan eli boş dönenlerin hayal bile edemediği kazançlar sağladık. Gördük ki bizim yaptıklarımızı onlar hayal dahi edemiyor. Şimdi duracak mıyız ? Tabi ki durmayacağız. Şimdi daha çok dil dökme, ter dökme vaktidir. İlk önce üye sayımızı 1 milyona çıkaracağız ve daha büyük kazanımlar için daha çok çalışacağız.'' dedi.

Birlik Haber-Sen olarak haklı bir davanın temsilcisi olduklarını belirten 2 No'lu PTT Şube Başkanı Mehmet Direkçi ise, ''Mücadelemizin haklı bir mücadele olduğuna inanıyoruz. Bunu 3. Dönem Toplu Sözleşmesi'nde elde ettiğimiz kazanımlarla gösterdik. 1 milyon üye hedefi için gerekirse geceleri de çalışacağız. Hedefimizi gerçekleştirerek daha güçlü bir sendika olacağız ve daha büyük kazanımlar elde edeceğiz.'' şeklinde konuştu.

Daha sonra Avrupa Yakası Posta İşleme Merkezi (AVPİM) Müdürü Bekir Sami’yi ve Beylikdüzü Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü’nde Müdür Özdoğan Akkuş’u makamlarında ziyaret eden Birlik Haber-Sen Heyeti, iş yeri çalışanlarıyla da görüş alışverişinde bulundu. Görüşmelerde Memur-Sen’imizin "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye için Hedef 1 milyon Üye" projesi üzerinde duruldu.