BURGAÇ VE KARAGÖZ’DEN ARTVİN VE İLÇE TEŞKİLATIMIZA ZİYARET

15.03.2016 10:15

BURGAÇ VE KARAGÖZ’DEN ARTVİN VE İLÇE TEŞKİLATIMIZA ZİYARET

Artvin’e iden Genel Başkan Yardımcılarımız Burgaç ve Karagöz, İl Başkanımız Saffet Sarı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, İl Başkanımız Saffet Sarı’dan çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İl başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen Burgaç ve Karagöz, burada Birlik Haber-Sen’in sendikal ve bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Ahmet Karagöz, Artvin İl Başkanımız Saffet Sarı ve Rize İl Başkanımız Ali Nazıroğlu ile birlikte daha sonra Artvin PTT A.Ş. Başmüdürü Recep Doğan’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Artvin’deki çalışmalarına PTT A.Ş. çalışanlarıyla biraraya gelerek devam eden Genel Başkan Yardımcılarımız ve beraberindeki heyet, çalışanlara Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’in, varlık amaçlarını, yürüttükleri sendikal ve toplumsal çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Genel Başkan Yardımcılarımız ve beraberindeki heyet, Artvin merkezdeki çalışmalarının ardından Hopa, Arhavi ve Borçka ilçelerinin PTT A.Ş. Merkez Müdürlüklerini ve çalışanlarını ziyaret ettiler. Çalışanların, yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Genel Başkan Yardımcılarımız ve beraberindeki heyet, tespit ettikleri sıkıntıların çözümü konusunda istişare ve değerlendirmelerde bulundular.