ÇAĞIR’DAN BİRLİK HABER-SEN’E ZİYARET

28.10.2015 17:43

ÇAĞIR’DAN BİRLİK HABER-SEN’E ZİYARET

Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Hayri Çağır, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Genel Başkan Budak’ın makamında gerçekleşen ziyarette, 1 Kasım seçimleriyle ilgili karşılıklı istişareler yapıldı.

Ziyarette konuşan Budak, 1 kasım genel seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ülkemizin 13 yıl boyunca olumlu manada istikrarlı bir ivme kazandığını dile getiren Budak, “Bu süreçte, her açıdan dünyanın önde gelen ülkeleriyle yarışır hale gelmiştir. Bizler bu ülkenin birer vatandaşı olarak bu gelişimi görüyoruz.” dedi.

“Türkiye, milli ve manevi anlamda ne zaman şaha kalksa bundan rahatsız olanlar var.” diyen Budak, “Bizler olumlu gelişmeleri gördüğümüz gibi, bu olumlu gelişmelere çamur atanları da, Türkiye’nin önüne taş koymaya çalışanları da görüyoruz. Tarihe baktığımızda, ülkemizin ilerlemeye yönelik her hamlesinde birileri rahatsız olmuştur. Bizler artık kimin ne olduğunu biliyoruz. Bir olup, diri olup bu işbirlikçilere gereken cevabı vereceğiz. 1 kasımda tercihimizi istikrardan yana kullanacağız.” şeklinde konuştu.

Çağır da 1 kasım genel seçimlerine değinerek, “Milletin iradesini yok sayarak bölücü eylemlerde bulunanlar 1 kasımda Allah’ın izniyle mağlup olacaklar. Milletimiz, kardeşlik bağlarımıza kast eden şer odaklarına gereken cevabı sandıkta verecektir. Bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara karşı Ak Parti kadroları olarak bizler, milletimizle beraber mücadele edeceğiz.” dedi.

Daha sonra, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, ziyaretten dolayı Hayri Çağır’a teşekkür ederek, meclis yolunda başarılar diledi. Çağır da sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Budak’a teşekkür etti.