Budak ve Burgaç’tan Teşkilat Çalışmaları

01.08.2015 20:31

Budak ve Burgaç’tan Teşkilat Çalışmaları

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç ve Birlik Haber-Sen Muş İl Başkanı Muzaffer Boskurt, Birlik Haber-Sen, Diyarbakır, Van, Ağrı, Erzurum, Erzincan, Tokat ve Yozgat teşkilatlarını ziyaret ederek, hizmet kolundaki çalışanlar ile biraraya geldiler.

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç ve Muş İl Başkanı Muzaffer Boskurt, Doğu Anadolu, Güneydoğu ve İç Anadolu da ki bazı illere giderek Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları hizmet kolunda görev yapan kamu görevlileriyle görüşerek, bir takım ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak Diyarbakır’ı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç, Diyarbakır il Başkanı Ahmet Yoldaş ile birlikte yaptıkları teşkilat çalışmalarının ardından Van’a geçerek Birlik Haber-Sen Van İl Başkanı Şaban Hazan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin düzenledikleri toplantıya katıldılar. Budak ve Burgaç burada yaptıkları konuşmada Genel Merkez Yönetimi olarak yaptıkları çalışmaları ve ileriye dönük projelerden bahsettiler.

Van’da yapılan toplantının ardından Budak, Burgaç ve Boskurt, Ağrı, Erzurum, Erzincan, Tokat ve Yozgat illerine giderek burada da il başkanları ile birlikte ziyaretlerde bulunarak çalışanlarla biraraya gelerek, hizmet kolundaki çalışanların talep ve isteklerini dinlediler. Ziyaret ettikleri bütün illerde hizmet kolundaki görevlilerinin taleplerini dinleyerek not alan Budak ve Burgaç, sorunların çözülmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını söylediler.