Sendikamızdan, TRT Genel Müdür Yardımcılığına Atanan Kaya'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

25.01.2017 14:22

Sendikamızdan, TRT Genel Müdür Yardımcılığına Atanan Kaya'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cüneyt Özban ve Muzaffer Boskurt, TRT Genel Müdür Yardımcılığına atanan Fethi Fahri Kaya’yı TRT Genel Müdürlüğündeki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Kaya’ya yeni görevinde hayırlı olsun temennisinde bulunan Genel Başkanımız Ömer Budak, sendikamız hakkında bilgi verdi. Birlik Haber-Sen’in ve TRT Yönetim Kurulunun el ele vererek TRT çalışanlarının özlük, sosyal ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi için büyük mücadele verdiğine dikkat çeken Genel Başkanımız Budak, bundan sonrada bütün gayretleriyle, yeni bir sinerjiyle TRT çalışanları için mücadeleye devam edeceklerini söyledi. 2015 yılında yapılan toplu sözleşmede sendikamızın büyük kazanımlar elde ettiğine dikkat çeken Genel Başkanımız Ömer Budak, 2017 yılında Yapılacak Toplu Sözleşmeye şimdiden hazırlandıklarını ifade ederek, Kaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TRT Genel Müdür Yardımcılığına Fethi Fahri Kaya, ise Memur-Sen’in ve Birlik Haber-Sen’in kamu görevlileri için büyük öz veri gösterdiğinin farkında olduğuna vurgu yaparak, kurum çalışanlarının mutluluğu için üzerine düşenin en iyisini yapacağını dile getirdi. 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR