Birlik Haber-Sen’den RTÜK Üst Kurul Başkanı Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

13.03.2019 09:40

Birlik Haber-Sen’den RTÜK Üst Kurul Başkanı Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, Birlik Haber-Sen eski RTÜK Temsilcisi Muhammet Fatih Turgut, RTÜK Üst Kurul Başkanı Ebubekir Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Birlik Haber-Sen’den ve çalışmalarından bahseden Genel Başkan Ömer Budak, RTÜK’ü de kapsayan Basın, Yayın ve İletişim hizmet kolunda Genel Yetkili Sendika olduklarını belirtti. Şahin’i tebrik eden Budak yeni görevinde başarılar diledi.

RTÜK Üst Kurul Başkanı Ebubekir Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ömer Budak nezdinde tüm Birlik Haber-Sen’e teşekkür etti.

Birlik Haber-Sen Heyeti Turgut ve Uslu’yu Ziyaret Etti

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, RTÜK ziyaretleri sırasında; İzin ve Tahsisler Dairesi Başkan Yardımcısı, Birlik Haber-Sen eski RTÜK Temsilcisi Muhammet Fatih Turgut ve Başkan Danışmanı İbrahim Uslu’yu ziyaret ettiler.

Basın, Yayın ve İletişim alanında görüş alışverişinde bulunan heyet, haberleşme ve iletişimin gelişimi ve günümüzdeki önemi üzerine fikir alışverişinde bulundular. Budak ve beraberindeki heyet, Muhammet Fatih Turgut ve İbrahim Uslu’ya çalışmalarında başarılar diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR