Birlik Haber-Sen’den, PTT Genel Müdürü Maden’e Hayırlı Olsun Ziyareti

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen’den, PTT Genel Müdürü Maden’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Birlik Haberleşme ve iletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, PTT Genel Müdürlüğüne atanan Harun Maden’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Vekili Mehmet Cemal Çivi, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Ahmet Karagöz, Mevlüt Burgaç ve M. Salih Yıldırgan, PTT Genel Müdürlüğüne atanan Harun Maden’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunup, başarılar dilediler.

Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını anlatan Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, PTT, TRT, RTÜK, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun kendi hizmet kollarında olduğunu belirterek, Birlik Haber-Sen’in Haberleşme Hizmet Kolunda genel yetkili sendika olduğunu söyledi. İnaltekin, “Birlik Haber-Sen olarak PTT’de çalışan üyelerimizin sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgileniyoruz. PTT büyük bir kurum. Bünyesinde çok sayıda çalışanı barındırıyor. Ülkemizin en ücra köşelerine kadar PTT’nin şubeleri, müdürlükleri ve çalışanları var. Bizimde bu şube ve müdürlüklerde sendikamızın temsilcileri bulunuyor. Temsilcilerimiz aracılığıyla sendika olarak kurum personeliyle iç içeyiz. Onların sevinçli günlerinde, üzüntülü günlerinde elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz” dedi.

PTT’de yaşanan sıkıntılara ve personel eksikliğine de değinen İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcıları, Maden’e sendika olarak sorunların çözülmesi konusunda üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını belirterek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel MüdürHarun Maden, ise Birlik Haber-Sen yönetimi ile uyum içinde çalışacaklarını düşündüğünü belirterek bundan sonraki süreçte de Birlik Haber-Sen ile el ele verip çalışanların isteklerini karşılanması noktasında birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Maden, “Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’in, Toplu Sözleşme masası ve Kamu Personeli Danışma Kurulu’ndaki çabasına bizzat şahit oluyoruz. Toplu Görüşmeden, Toplu Sözleşmeye geçişte Memur-Sen’in çabalarını biliyorum. Çalışanların mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesi noktasında, zamanla daha iyi kazanımlar elde edileceğine inanıyorum’’  dedi.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR