Birlik Haber-Sen’den PTT A.Ş. Genel Müdürü Bozgeyik’e Ziyaret

28.08.2019 19:15

Birlik Haber-Sen’den PTT A.Ş. Genel Müdürü Bozgeyik’e Ziyaret

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Selçuk Erdem, Recep Dağtekin, Evren Akpınar ve Cengiz Şişman PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Birlik Haber-Sen’in yeni yönetimini tanıtan Genel Başkan Ömer Budak, Birlik Haber-Sen’in 6. Olağan Genel Kurul’da bütün Sivil Toplum Örgütlerine örnek olacak bir seçim yapıldığını söyledi.

Genel Başkan Budak, Genel Yetkili Sendika olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada PTT çalışanlarının tüm sıkıntılarını birlikte çözeceklerine inandığına vurgu yaptı.

PTT A.Ş.’nin Türkiye’nin en büyük kurumlarından biri olduğunu ifade eden Budak, binlerce çalışanın istihdam edildiği kurumun yüzlerce alanda halka hizmet vermesinin büyük bir başarı olduğunu belirtti. Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen’in iş huzurunun ve barışının sağlanması için büyük çaba sarf ettiğini söyleyen Genel Başkan Budak. Çalışanların sıkıntı ve sorunlarını çözmek adına yapılan çalışmalar üzerine bilgiler verdi. Budak; “Sorunların çözümü konusunda birçok alanda mücadele veriyoruz. Biz sendika olarak elimizden geldiği kadar PTT A.Ş. personelinin, sevinçli günlerinde, üzüntülü günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Biz hizmet kolumuzdaki kamu personelleri için varız ve buradayız.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Birlik Haber-Sen yönetimi ile uyum içinde çalışacaklarını düşündüğünü belirterek bundan sonraki süreçte de Birlik Haber-Sen ile el ele verip çalışanların isteklerini karşılanması noktasında birlikte hareket edeceklerini söyledi.