BİRLİK HABER-SEN’DEN MEMUR-SEN’E ZİYARET

30.03.2016 12:37

BİRLİK HABER-SEN’DEN MEMUR-SEN’E ZİYARET

Konfederasyon Genel Başkanı Ali Yalçın’ın makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı iyi niyetler ve temennilerde bulunuludu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Ali Yalçın, Birlik Haber-Sen’in çalışmalarının Memur-Sen içerisinde göz doldurduğunu ifade etti. Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’ın, Toplu Sözleşme başta olmak üzere kısa zamanda hizmet kolu için büyük kazanımlar elde ettiğini söyleyen Yalçın, çalışmalarından ve başarılarından dolayı Ömer Budak’ı ve yönetimini tebrik etti.

Sıcak ve samimi karşılamasından dolayı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a teşekkür eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Sendikamızın çalışmaları hakkında Yalçın’a bilgi verdi. Budak, Birlik Haber-Sen olarak hizmet kolunda ki kurumlarda karşılaştıkları zorluklar ve aksaklıklar hakkında Yalçın’a bilgi vererek görüş alışverişinde bulundular.

Genel Başkan Budak ve beraberindeki heyet daha sonra Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem Bir-Sen Genel Başkan Vekili Levent Uslu’yu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.  

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR