Başkanlarımız Antalya Şubemizin Düzenlediği Piknikte Üyelerimizle Bir Araya Geldiler

27.03.2017 13:08

Başkanlarımız Antalya Şubemizin Düzenlediği Piknikte Üyelerimizle Bir Araya Geldiler

Antalya Şube Başkanımız Mustafa Erol ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği pikniğe, Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar, Muzaffer Boskurt, İstanbul Anadolu Şube Başkanımız Halil İbrahim Derim, Isparta İl Başkanımız Asiye Bardak ve çok sayıda Antalya’da görev yapan üyemiz katıldı.

Programda konuşan Genel Başkanımız Ömer Budak, piknik organizasyonunu yapan Antalya Şube Başkanımız Mustafa Erol’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Önümüzdeki süreçte çok önemli 3 dönem yaşanacağına vurgu yapan Budak, “Birileri masada oturup kalırken, Sahada da masada da dişe diş, kora kor bir mücadele, yorgunluk ve alın teri bekliyor bizi” dedi.

28 Şubat dönemini hatırlatan Budak, “28 Şubat sürecini Memur-Sen’siz geçiren ülkemizin halini unutmadan, Memur-Sen’in varlığı ile güzelleşen ülkemizde daha güzel günler bizi bekliyor. Daha özgür ve güçlü bir Türkiye, daha adil bir dünya için Memur-Sen’i daha da büyütmeliyiz, diyorum. Bu bilinçle ‘Memur-Sen’e Davet’ seferberliği başlattık. Sendikaların üye sayılarının güncelleneceği 15 Mayısa kadar hedefimiz 1 Milyon 111 bin 111 üyeye ulaşmaktır” diye konuştu.

Memur-Sen’in, Birlik Haber-Sen’in kuruluş felsefesinde adalet, özgürlük, sorumluluk ve paylaşma olduğunu vurgulayan Genel Başkan Budak, “Memur-Sen demek yasal haklarla helal haklar arasındaki makası birleştirmek demektir. Memur-Sen demek sendikacılıkta yeni bir sayfa açmak demektir. Memur-Sen demek; sendikacılığı köhne bir zihniyetin sopası, korsan gemilerin limanı olarak gören; sendikacılığı illegal olanın, anarşinin, vandalizmin merkezine dönüştüren anlayışlardan ayırmak demektir. Memur-Sen demek emeği ve hakkı ya oradansın ya buradansın diyerek ayırmaya karşı durmak ve emekçiyi kim olursa olsun savunmak demektir” diye konuştu.