Birlik Haber-Sen Yönetimi, Teşkilat Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

10.05.2019 12:41

Birlik Haber-Sen Yönetimi, Teşkilat Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Teşkilat çalışmalarını sürdüren Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, ağırlıklı olarak Trakya Bölgesinde şehir teşkilatlarını ziyaret ederek İl Başkanları, işyeri temsilcileri ve üyelerle bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Çalışmalar kapsamında; Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’ni ziyaret eden Birlik Haber-Sen Heyeti, PTT A.Ş. çalışanları ile bir araya geldiler. Çalışanlardan gelen soruları ve talepleri dinleyen Birlik Haber-Sen Yönetimi, iletilen soruları yanıtladı ve kendilerine ulaşan her talebin Birlik Haber-Sen için önem arz ettiğini vurguladı. Sendika çalışmaları hakkında da bilgiler veren heyet, yakın zamanda yapılan Kurum İdari Kurulu Toplantısı’nda üzerinde durarak konuşulan ve yakın zamanda kazanıma dönecek maddelerden bahsettiler. Yaklaşan 15 Mayıs sürecini hatırlatan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Yetkili Sendika olmanın gururunu bir kez daha yaşadıklarını söyledi.

Çalışmalar kapsamında gidilen illerin, Başmüdürlerini ve Müdürlerini makamlarında ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışanlardan gelen talepleri iletti. Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak yapılan çalışmalardan bahseden heyet, yürütülen çalışmaların kamu çalışanları için büyük önem taşıdığının altını çizdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdürler ve Müdürler, Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretlerde; Balıkesir İl Başkanı Samed Gazan, Çanakkale İl Başkanı Alpaslan Ergün Gür, Tekirdağ İl Başkanı Efekan Aşkın, Edirne İl Başkanı Ozan Cengiz, Kırklareli İl Başkanı Yüksel Özdil, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İşyeri Temsilcileri ile toplantılar yapan Birlik Haber-Sen Heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve tavsiyelerde bulundular.