Birlik Haber-Sen Karadeniz’de Çalışmalarını Sürdürüyor

16.05.2022 12:22

Birlik Haber-Sen Karadeniz’de Çalışmalarını Sürdürüyor

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar teşkilat çalışmalarına bu hafta Karadeniz Bölgesi’nde devam ettiler. İlk gün Trabzon’u ziyaret eden heyet; Trabzon Başmüdürlüğü, Trabzon PİDM ve Merkez Müdürlüğü, Fatih, Akçaabat, İlk Adım, Çarşıbaşı PTT Merkez Müdürlükleri ve TRT Trabzon Bölge Müdürlüğü’nde hizmet kolu çalışanları ile bir araya geldiler. İkinci gün programlarına yoğun tempoda devam eden Budak ve Akpınar, Rize, Giresun, Ordu ve Samsun’da çalışmalarını sürdürdüler.

Ziyaret edilen illerde üyeler ve hizmet kolu çalışanları ile buluşan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışanlar ile hasbihal ettiler. Çalışanların yaşadıkları sorunları ve taleplerini dinleyen heyet, Birlik Haber-Sen olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Samsun Şube Başkanı Ayhan Beyaz, Trabzon İl Başkanı Kadir Öztürk, TRT Trabzon Temsilcisi Ali Haydar Boz, Rize İl Başkanı Mehmet Kazdal, Giresun İl Başkanı Hasan Yūcel, Ordu İl Başkanı Ümit Gül ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle toplantılar yapan Birlik Haber-Sen heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Yaşanmakta olan süreçler hakkında değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Ömer Budak, izlenmesi gereken yol haritaları konusunda açıklamalarda bulundu.