Birlik Haber-Sen Yönetimi Antalya Teşkilatını Ziyaret Etti

10.01.2019 17:37

Birlik Haber-Sen Yönetimi Antalya Teşkilatını Ziyaret Etti

Antalya teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, Antalya Şube Başkanı Mithat Karaca ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Antalya Konyaaltı Posta Dağıtım Merkezi ve Başmüdürlük çalışanlarını ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, hizmet kolu çalışanlarının taleplerini dinleyerek sorularını cevapladılar.

Antalya Başmüdürü Yazıcıoğlu Ziyaret Edildi

PTT A.Ş. Antalya Başmüdürü Hasan Ali Yazıcıoğlu’nu ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışanların taleplerini aktardılar. Sendikal çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Budak, Yazıcıoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Antalya Başmüdürü Hasan Ali Yazıcıoğlu, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Birlik Haber-Sen Yönetimi Antalya’da Temsilcilerle Buluştu

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, Antalya Şube Başkanı Mithat Karaca ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği temsilciler toplantısına katıldılar. Antalya teşkilatı ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yakın zamanda yapılan Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) ve Kurum İdari Kurulu (KİK) Toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Budak, Kamu çalışanları ve PTT A.Ş. çalışanları adına önemli adımların atıldığının altını çizdi.

Temsilcilerden gelen soruları yanıtlayan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, işyeri temsilcilerinin sendikaların illerdeki teşkilatlarının en güçlü yapı taşı olduklarını ifade ettiler.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR