Birlik Haber-Sen İzmir Şube Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

01.06.2019 23:27

Birlik Haber-Sen İzmir Şube Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

İzmir’de PTT Misafirhanesinde düzenlenen İftar programına Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, İzmir PTT Başmüdürü Şerif Kaçmaz, TRT İl Müdürü Mevlüt Şahbaz, İzmir Memur-Sen İl Temsilcisi Ali Kaya, İstanbul 15 Nolu Şube Başkanı Cengiz Şişman ve çok sayıda davetli katıldı. Birlik Haber-Sen’in İzmir’de görev yapan işyeri temsilcilerinin de bulunduğu programda PTT A.Ş.’den çok sayıda misafir yer aldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle ve dualarla başlayan programda konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Ramazan’ın güzelliğinden, bereketinden, hayrından bahsetti ve davetlilerin 11 ayın sultanı olan Ramazan ayını kutladı. Ramazan ayının Müslüman alemi için önemine değinen Budak; “Ramazan, iftar, sahur ve imsaktan ibaret değildir. Ramazan, bereket, dayanışma ve infaktır.” diyerek bu mübarek ayın önemini aktardı.

PTT A.Ş. çalışanlarına yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Genel Başkan Budak; “Biz Birlik Haber-Sen olarak sizlerin mali özlük ve sosyal haklarını korumak için sürekli çalışmalar yürütmekteyiz. Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak dünyanın neresinde bir mazlum ve neresinde bir mazlum varsa bizler her zaman o insanlarımızın yanında olduk.” dedi.

Konuşmasına emekleri için işyeri temsilcilerine çalışmalarından ötürü teşekkür ederek devam eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen olarak birçok alanda çalışmalarının bulunmakta olduğunu belirtti. Memur-Sen bugün kazanım çitasını hayallerin ötesine çıktığını ifade eden Budak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Öyle bir durumdayız ki artık toplu sözleşme masasında helal gıdadan ve Umre iznine kadar birçok konuda çalışıyoruz. Sadece mali anlamda değil sosyal anlamda da çıkarlarımızı korumaya gayret gösteriyoruz.”

Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen olarak başta PTT A.Ş. olmak üzere birçok kurumla beraber ve el ele çalıştıklarını ifade eden Ömer Budak, Birlik Haber-Sen’in ve Memur-Sen’in ülke genelinde 1 Milyonu aşkın dünya genelinde milyonlarca kişinin gönlüne dokunduğunu dile getirdi. Kamu çalışanları ile beraber el ele, omuz omuza hak mücadelesi verdiklerini aktaran Budak, daha güzel yarınlara ve daha güçlü Türkiye’ye mutlu memurlarla ulaşacaklarını söyledi. Yaklaşmakta olan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik eden Genel Başkan Budak, Birlik Haber-Sen ve PTT A.Ş. ile mutlu bayramlar mesajı verdi.

Programda açılış konuşması yapan İzmir  Şube Başkanı Selçuk Erdem, misafirlerin mübarek Ramazan ayını kutladı ve iştirakleri için herkese teşekkür etti. Birlik Haber-Sen’in tüm Türkiye’de büyük bir aile olduğu vurgusunu yapan Erdem, bu ailenin parçası olmaktan gurur duyduklarını ifade etti. Selçuk Erdem, tüm misafirlerin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak konuşmasını tamamladı.

Birlik Haber-Sen Yönetimi İzmir’de Temsilcilerle Buluştu

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, İzmir Şube Başkanı Selçuk Erdem ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği temsilciler toplantısına katıldılar. İzmir Şube teşkilatı ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kurum İdari Kurulu (KİK) Toplantısı ve Toplu Sözleşme başta olmak üzere gerçekleştirilen çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Budak, kamu çalışanları ve PTT A.Ş. çalışanları adına önemli adımların atıldığının altını çizdi.

Temsilcilerden gelen soruları yanıtlayan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, işyeri temsilcilerinin sendikaların illerdeki teşkilatlarının en güçlü yapı taşı olduklarını ifade ettiler. Toplantının ardından Birlik Haber-Sen Yönetimi, işyeri temsilcilerine belgelerini takdim etti.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.