Birlik Haber-Sen’den Olay Yaşanan PTT Merkezine Ziyaret

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen’den Olay Yaşanan PTT Merkezine Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, olay yaşanan PTT Merkezini ziyaret ettiler.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Birlik Haber-Sen 17 No’lu Şube Başkanı Evren Akpınar, Şube Başkan Yardımcısı Erhan Dağ, Birlik Haber-Sen TRT 22 No’lu Şube Başkanı Cüneyt Özban, 22 No’lu Şube Denetleme Kurulu Üyesi Fatih Avanos, dün Ankara’nın Mamak İlçesinde bulanan Abidin Paşa PTT Merkezinde, Merkez Müdürü ve çalışanlardan biri arasında yaşanan olayla ilgili bilgi almak için merkezi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

 

Genel Başkan ve beraberindekiler PTT Merkezini ziyaret ederek Şubedeki çalışanlar ve yöneticilerle görüştüler. Yaşanan olayın kendilerini çok üzdüğünü belirten Genel Başkan ve beraberindekiler, PTT çalışanlarına ve Merkez yöneticilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Genel Yetkili Sendika olarak konuyu yakından takip edeceklerini söyleyen Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için gerekli görüşmeleri ve çalışmaları yapacaklarını söyledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR