Birlik Haber-Sen Heyeti Kocaeli ve Yalova’yı Ziyaret Etti

21.03.2019 10:31

Birlik Haber-Sen Heyeti Kocaeli ve Yalova’yı Ziyaret Etti

Çalışmalarına Yalova’da başlayan, Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt; PTT A.Ş. çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltı programının ardından düzenlenen bilgilendirme toplantısı yapan Birlik Haber-Sen heyeti, çalışanların sorularını yanıtladılar ve taleplerini dinlediler.

Toplantının ardından Yalova Başmüdürü Elif Tan’ı makamında ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, çalışanların taleplerini kendisine ileterek istişare toplantısı gerçekleştirdiler. Başmüdürlük ve Merkez Müdürlük ziyaretlerini gerçekleştiren heyet, kamu çalışanları ile görüşmelerini sürdürdüler.

Kocaeli’nde “İl Divan Toplantısı” Gerçekleştirildi

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt, Yalova ziyaretlerinin ardından Kocaeli’ne giderek çalışmalarını sürdürdüler.

Kocaeli’nde Başmüdürlük ve Merkez Müdürlük çalışanlarını ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, hizmet kolu çalışanlarının taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladılar. PTT A.Ş.’de son dönemde yapılan çalışmalarını değerlendiren Birlik Haber-Sen Heyeti, ülkenin en köklü kurumlarından biri olan PTT A.Ş. ile personelin refahı için çalışmalarını durmaksızın sürdürdüklerini ifade ettiler.

Çalışmalar sırasında Kocaeli Başmüdürü Adnan Sert’i makamında ziyaret eden Genel Başkan Budak ve beraberindeki heyet, çalışanların taleplerini aktardılar. Sendikal çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Budak, Adnan Sert’e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretlerin ardından gün sonunda Birlik Haber-Sen heyeti, Kocaeli Şube Başkanı Tacettin Mazlum ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği ‘İl Divan Toplantısı’na katıldılar. Kocaeli teşkilatı ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yakın zamanda yapılan Kurum İdari Kurulu (KİK) Toplantısı ve sonuçları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Budak, Kamu çalışanları ve PTT A.Ş. çalışanları adına önemli adımların atıldığının altını çizdi.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.