Birlik Haber-Sen Heyeti Deprem Bölgesinde

08.02.2023 09:30

Birlik Haber-Sen Heyeti Deprem Bölgesinde

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Şişman ve Recep Dağtekin 6 Şubat’ta yaşanılan deprem ile ilgili bilgiler aldılar ve yürütülen çalışmaları takip ettiler. Memur-Sen'in acil eylem planı kapsamında, Memur-Sen tarafından yapılacak yardımların dağıtım ve teslim süreçlerinin sağlanması için Adana Bölge Koordinatörü olarak görev verilen Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları ve Adana Memur-Sen İl Temsilcisi ile incelemelerde bulundu.

Afetin yıkıcı etkilerinin görüldüğü bölgeleri ziyaret ederek tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, yaşanılan afetin tüm ülkeyi derinden yaraladığının altını çizdiler. Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade eden Genel Başkan Ömer Budak, Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olarak milletin destekçisi olmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Ziyaretleri sırasında Memur-Sen Adana İl Temsilcisi Mehmet Sezer ve Kızılay Genel Sekreteri ile görüşmeler gerçekleştiren heyet, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Memur-Sen olarak Türkiye geneli teşkilat ve üyelerden gelen yardım malzemeleri ve faaliyet alanları üzerine bilgi alışverişinde bulundular.