Birlik Haber-Sen Heyeti Bursa Teşkilatını ile Bir Araya Geldi

07.03.2019 12:02

Birlik Haber-Sen Heyeti Bursa Teşkilatını ile Bir Araya Geldi

Bursa’da Şube Başkanı Sabri Uğur ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından düzenlenen İl Divan Toplantısı’na; TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar, İstanbul 15 Nolu Şube Başkanı Cengiz Şişman, İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Halil İbrahim Derim, Kocaeli Şube Başkanı Tacettin Mazlum, Başmüdür Vekili Hüseyin Salman ve çok sayıda davetli katıldı.

Birlik Haber-Sen’in büyüyen, büyüdükçe güçlenen bir aile olduğunu ifade eden Birlik Habe-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, böyle bir ailenin bir ferdi olmaktan guru duyduğunu belirtti. Memur-Sen çatısı altında Birlik Haber-Sen olarak her mücadelenin ve elde edilen kazanımın altında büyük çalışmaların yattığını vurgulayan Budak, çalışanlar için verdikleri tüm çabadan ve döktükleri her ter damlasından onur duyduklarını söyledi.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yakın zamanda yapılan Kurum İdari Kurulu Toplantısı (KİK) maddeleri hakkında açıklamalarda bulunan Budak, Birlik Haber-Sen olarak PTT A.Ş. çalışanları adına önemli çalışmalar yürütüldüğünün altını çizdi. Gerek Kurum İdari Kurulu Toplantısı (KİK) gerekse kurumlarla bire bir yapılan görüşmelerde üzerinde durulan maddelere açıklık getiren Budak, ilerleyen günlerde güzel haberler geleceğinin müjdesini verdi.

Katılımcılardan gelen soruları yanıtlayan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, kendilerinden gelen talepleri de toplayarak gerekli birimlere ileteceklerinin altını çizdiler.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR

DİĞER HABERLER