Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetiminden Giresun Teşkilatına Ziyaret

25.11.2019 23:22

Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetiminden Giresun Teşkilatına Ziyaret

Teşkilat ziyaretleri kapsamında Giresun’a giden Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar, ilk olarak Birlik Haber-Sen İl Başkanı Hasan Yücel’ i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Giresun’daki çalışmaları ve projeleri hakkında ilgi veren Yücel, Giresun’ da PTT A.Ş.’ de çalışanların sıkıntıların giderilmesi, taleplerin karşılanması için İnaltekin ve Akpınar’ dan destek istedi.

PTT A.Ş. Giresun Başmüdürü Tekin’e Ziyaret

Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar ve Giresun İl Başkanı Hasan Yücel çalışmalarına ilk olarak PTT A.Ş. Giresun Başmüdürü Osman Tekin’i makamında ziyaret ederek başladılar.

Başmüdür Tekin’e çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini ileten İnaltekin ve Akpınar, Birlik Haber-Sen olarak PTT A.Ş. çalışanlarının sıkıntılarının çözümü, taleplerinin karşılanması içi ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten PTT A.Ş. Giresun Başmüdürü Osman Tekin ise PTT A.Ş. de Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen ile el ele vererek çalışanların huzur ve iş barışını sağlayacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti.

Giresun’ daki PTT A.Ş. Çalışanları Ziyaret Edildi

Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar ve Giresun İl Başkanı Hasan Yücel, Başmüdürlüğe bağlı kısım Müdürlüklerini, Piraziz, Bulancak, Görele, Tirebolu, Espiye ve Yağlıdere PTT Merkezlerini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldiler.

Çalışanların sendikadan beklentilerini ve taleplerini dinleyen İnaltekin, Akpınar ve Yücel, Bilik Haber-Sen olarak yürüttükleri çalışmalar ve kamu görevlileri için elde ettikleri kazanımlar hakkında bilgi verdiler.

Giresun’daki ziyaretlerini tamamlayan İnaltekin ve Akpınar, ziyaretlerine Karadeniz Bölgesi’nde devam edeceklerini belirttiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR