Başkanlarımız Nevşehir ve Kırşehir Teşkilatlarımızı Ziyaret Etti

25.01.2017 16:32

Başkanlarımız Nevşehir ve Kırşehir Teşkilatlarımızı Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Boskurt, ilk olarak Nevşehir’e giderek, Nevşehir İl Başkanımız Ümit Gümüş ve Yönetim Kurulunu ziyaret ettiler. Ümit Başkanımızdan ve Yönetim Kurulundan çalışmaları hakkında bilgi alan Başkanlarımız, üyelerimizle de biraraya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinlediler. Üyelerimizin taleplerini not alan Genel Başkanımız Budak, talepleri raporlaştırarak gerekli yerlere ileteceğini söyledi.

Nevşehir PTT A.Ş. Başmüdürü Bülent Uğurtepe’ yi ve Başmüdürlük çalışanlarını ziyaret eden başkanlarımız daha sonra Nevşehir’de bulunan PTT A.Ş. merkezlerini ziyaret ederek hizmet kolumuzdaki kamu görevlileriyle biraraya geldiler.

Nevşehir’deki çalışmalarını tamamlayan Başkanlarımız, Kırşehir’e geçerek teşkilat çalışmalarına buradan devam ettiler.

Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt, Kırşehir’de de ilk olarak İl Başkanımız İsmail Altınışık’ ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Genel Başkanımız Budak ve beraberindeki heyet Kırşehir PTT A.Ş. Başmüdürü Yaşar Öztürk ve Başmüdürlük çalışanlarını ziyaret ettiler. Başmüdürlük çalışanlarının sıkıntı ve taleplerini dinleyen Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet daha sonra Kırşehir PTT A.Ş. Merkezlerini ziyaret ederek çalışanlarla biraraya geldiler.