Başkanlarımız İstanbul Anadolu Yakası Teşkilatımızı Ziyaret Etti

02.02.2017 16:18

Başkanlarımız İstanbul Anadolu Yakası Teşkilatımızı Ziyaret Etti

Başkanlarımız teşkilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt, İstanbul Anadolu Yakası teşkilatımızı ziyaret ederek, Şube Başkanımız Halil İbrahim Derim ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

İstanbul Anadolu Yakası PTT A.Ş. Başmüdürü Necati Yoldaş’da ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak ve beraberindeki heyet, bir süre Yoldaş ile görüşerek, çalışanların sıkıntı ve taleplerini ilettiler.

Başmüdürlük çalışanlarıyla da bir araya gelen Başkanlarımız, buradaki çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinledikten sonra İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye PTT Merkez Müdürlüğünü, Ümraniye PDM, İstanbul Anadolu Yakası Kargo İşleme Müdürlüğünü, İstanbul Anadolu Yakası Yapı İşleri Müdürlüğünü ve Üsküdar PDM Müdürlüğünü ziyaret ederek, hizmet kolumuzdaki kamu görevlileriyle birakaya gelerek görüş alış verişinde bulundular. Üyelerimizin ve PTT A.Ş. çalışanlarımızın sıkıntı ve taleplerini dinleyen Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcılarımız, İstanbul Anadolu Yakası Yapı İşleri Müdürlüğünde görev yapan İHS'li Teknikerlerin yaşadıkları sıkıntıları dinlediler. Sıkıntılarının çözümü için görüş alışverişinde bulunan Başkanlarımız, Genel Yetkili Sendika olarak İHS'li çalışanların iş güvencesi için yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Genel Başkanımız Ömer Budak, çalışanlara Memur-Sen’in ve Birlik Haber-Sen’in yüklendiği vizyonu ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olduklarını belirten Budak, Birlik Haber-Sen olarak genel yetkili sendika olduklarını ve toplu sözleşmede hizmet kolunda çalışanlar için büyük kazanımlar elde ettiklerini kaydettiler.

Birlik Haber-Sen’in 15 Temmuzda darbecilere karşı bütün vücudunu siper ettiğini anlatan Genel Başkan Budak, “Hizmet kolumuzdaki çalışanların sorunlarını tek tek çözmek için uğraş veriyoruz. Sorunlar birikmiş. Göreve geldiğimizde bütün sorunları kucağımızda bulduk. Tabi elimizde sihirli bir çubuk yok. Sıkıntıları sorunları derecesine göre sıraya koyduk. Tek tek çözüyoruz. Birçoğunu çözdük sizlerde görüyorsunuz. Bundan sonrada kalan sorunları sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz. Ne gerekiyorsa yapacağız.” diye konuştu.