Birlik Haber-Sen’den BYEGM Genel Müdürü Haşimi’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen’den BYEGM Genel Müdürü Haşimi’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcıları, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü görevine gelen Cemalettin Haşimi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç ve Birlik Haber-Sen 21 No’lu Şube Başkanı Aytemur Yıldır, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü görevine gelen Cemalettin Haşimi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Birlik Haber-Sen ve çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü çalışanlarının da kendi hizmet kolunda olduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte çalışanlar için hep birlikte uyum içinde olacaklarını düşündüğünü söyledi. İnaltekin, çalışanların sosyal, ekonomik ve özlük haklarının savunucusu olduklarını ifade ederek, Birlik Haber-Sen’in ilk defa genel yetkili sendika olarak oturduğu 2014 ve 2015 toplu sözleşmede çalışanlar için çok önemli kazanımlar elde ettiklerini söyledi. İnaltekin, Cemalettin Haşimi’ye yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü görevine gelen Cemalettin Haşimi, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Birlik Haber-Sen ile uyum içinde çalışacaklarını düşündüğünü söyledi. Çalışanlarının haklarının ihlal edilmemesi için elinden geleni yapacağını belirten Haşimi, haklarının iyileştirilmesi içinde Genel Yetkili sendika Birlik Haber-Sen’in önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Genel Başkan İnaltekin, ziyaretin sonunda Genel Müdür Haşimi’ye, Birlik Haber-Sen’in duvar, masa takvimi, Birlik Haber-Sen duvar saati hediye etti.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR