Başkanlarımız Denizli'de İşyeri Temsilcilerimizle İstişare Toplantısı Yaptılar

07.03.2017 12:00

Başkanlarımız Denizli'de İşyeri Temsilcilerimizle İstişare Toplantısı Yaptılar

Denizli’ye giden Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç, ilk olarak il temsilciliğimizi ziyaret ederek, İl Yönetim Kurulu Üyelerimizden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Hizmet kolumuza bağlı kurumları ziyaret eden Başkanlarımız, işyeri temsilcilerimizle biraraya gelerek, sendikamızın Denizli’deki çalışmaları ve kazanımları hakkında istişarelerde bulundular.

Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, Birlik Haber-Sen olarak, 2016-2017 yıllarını kapsayan 3. Dönem Toplu Sözleşme masasından büyük kazanımlarla kalktıklarını hatırlatarak, 2017 yılında yapılacak 2018-2019 yıllarını kapsayacak 4. Dönem Toplu Sözleşmeye de memurların kazanımlarını artırmak için çalıştıklarını söyledi.

Birlik Haber-Sen’in Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolundaki çalışanların tek temsilcisi olduğunu vurgulayan Genel Başkan Budak, bu hizmet kolunda bu güne kadar tek kazanım üreten sendikanın Birlik Haber-Sen olduğunu, bundan sonrada yeni kazanımları Birlik Haber-Sen’in alacağını söyledi.