BURGAÇ VE BOSKURT AKSARAY, NİĞDE VE NEVŞEHİR TEŞKİLATLARIMIZI ZİYARET ETTİLER

15.04.2016 15:10

BURGAÇ VE BOSKURT AKSARAY, NİĞDE VE NEVŞEHİR TEŞKİLATLARIMIZI ZİYARET ETTİLER

İlk olarak Aksaray’a giden Burgaç ve Boskurt, burada İl Başkanımız Murat Us ile biraraya gelerek teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Daha sonra PTT A.Ş Başmüdürlük ile Merkez Müdürlüğü çalışanlarımızla bir araya gelen Burgaç ve Boskurt, yaşanılan sıkıntıları ve talepleri ele aldılar.

Aksaray’daki çalışmalarının ardından Niğde’ye geçen Genel Başkan Yardımcılarımız Burgaç ve Boskurt, İl Başkanımız Naci Şenol ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İl başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, burada Birlik Haber-Sen’in sendikal ve bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Son olarak Nevşehir’e geçen Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, İl Başkanımız Ümit Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İl başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen Burgaç ve Boskurt, burada Birlik Haber-Sen’in sendikal ve bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Daha sonra Genel Başkan Yardımcılarımız ve İl Başkanımız Nevşehir PTT A.Ş. Başmüdürü Bülent Uğurtepe’ yi makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Çalışmalarına PTT A.Ş. çalışanlarıyla bir araya gelerek devam eden Genel Başkan Yardımcılarımız ve beraberindeki heyet, çalışanlara Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’in, varlık amaçlarını, yürüttükleri sendikal ve toplumsal çalışmaları hakkında bilgi verdiler.