Başkanlarımız Bursa Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

05.05.2017 17:38

Başkanlarımız Bursa Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt Bursa Teşkilatımızı ziyaret ettiler. Başkanlarımız, Bursa Şube Başkanımız Sabri Uğur ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenledikleri temsilciler toplantısına katılarak, sendikamızın çalışmalarını anlattılar.

İki gün süren teşkilat ziyaretlerine ilk olarak ilçelerden başlayan Başkanlarımız, İnegöl, Ertuğrulgazi, Yıldırım Posta Dağıtım Müdürlüğü, Orhangazi, Gemlik, BUTTİM, Gençosman, Hürriyet PTT A.Ş. Merkez Müdürlüklerini ziyaret ettiler.

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Şeker’e Ziyaret

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Muzaffer Boskurt, Bursa Şube Başkanımız Sabri Uğur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Memur-Sen Bursa İl Temsilciliğini ziyaret ederek, İl Temsilcisi Numan Şeker ile görüş alışverişinde bulundular.

Başkanlarımız İşyeri Temsilcilerimizle Biraraya Geldiler

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız, Bursa Şube Başkanımız Sabri Uğur ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenledikleri toplantıda İşyeri temsilcilerimizle bir araya geldiler.

İşyeri temsilcilerimize, sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, temsilcilerimizden Ağustos ayında yapılacak olan 4. dönem toplu sözleşmede görüşülmesini istedikleri taleplerini de aldı.

Toplantıda bir selamlama konuşması yapan Bursa Şube Başkanımız Sabri Uğur ise Bursa’da Birlik Haber-Sen olarak yürüttükleri çalışmaları anlattı.

Başkanlarımız İkinci Günde PTT A.Ş. Merkez Müdürlüklerini Ziyaret Ettiler

Teşkilat çalışmalarını ara vermeden devam eden Başkanlarımız, Bursa’daki ikinci günlerinde de Bursa Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğünü, Bursa Başmüdürlük İhtisas Müdürlüklerini, Posta İşleme Müdürlüğünü, Beşevler Merkez Müdürlüğünü, Nilüfer Merkez Müdürlüğünü, Ulucami Merkez Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Başmüdür Baybunar’a Ziyaret

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Muzaffer Boskurt, Bursa Şube Başkanımız Sabri Uğur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Başmüdürü Beytullah Baybunar’ı ziyaret ettiler.

Baybunar’ı makamında ziyaret eden Başkanlarımız, Bursa’daki PTT A.Ş’de çalışanların taleplerini ilettiler.

Bursa’daki PTT A.Ş. çalışanlarının taleplerini ve sıkıntılarını ileten Genel Başkanımız Ömer Budak, Birlik Haber-Sen olarak, Basın Yayın ve İletişim hizmet kolunda Genel Yetkili Sendika olarak elde ettiği kazanımları anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Beytullah Baybunar, bu güne kadar Bursa’da Birlik Haber-Sen ile uyum içinde çalıştıklarını, bundan sonrada aynı uyum içinde olacaklarına inandığını söyledi.