Amasya İl Divanı Budak’ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

28.04.2023 09:30

Amasya İl Divanı Budak’ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Amasya İl Temsilciği tarafından düzenlenen İl Divanı programına Ömer Budak’ın yanı sıra, şube başkanları, iş yeri temsilcileri, üyeler ve davetliler katıldı. Programda konuşan Budak, 15 Mayıs mutabakatlarının önemine vurgu yaparak, “Sendikal alanda bir tescil niteliği taşıyan ve son dönemlerde Memur-Sen’in damga vurduğu bu süreçte sizlerin desteğiyle yine damga vuracağımıza yürekten inanıyorum. Bizler bir arada durarak gücümüzü artıran bir teşkilat olarak yine birliğimizi ve gücümüzü bu süreçte de göstereceğiz. 7. Dönem Toplu Sözleşme döneminde de buradan aldığımız enerji ile kamu görevlisi arkadaşlar adına yeni kazanımların atlına imza atacağız” diye konuştu.

Konuşmasında 1 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Memur-Sen Olağan Genel Kuruluna da değinen Budak, “Sendikal alanda güçlü yürüyüşümüzü sürdürmek, örgülü mücadele adına tarihte yeni bir sayfa daha açmak, Akif İnan’ın öncülük ettiği erdemliler hareketinin sınırlarını genişletmek ve gelecek adına bir umut ışığı daha yakabilmek adına bu önemli günde hep birlikte birlik mesaj vereceğiz” diye konuştu.

Budak, “14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye’nin en kritik dönemeçlerinden birisidir” diyerek şunları söyledi: “Ülkemiz çalkantılı bir sürecin ardından istikrarlı bir dönem geçirdi. Gerek ulusal gerekse uluslararası alanda varlığını güçlendiren, istediklerini yapabilen bir ülke konumuna geldik. Bundan sonraki süreçte de bu istikrarlı yürüyüşün devam etmesi bizim temennimizdir. Bizler geniş çerçevede bakıldığında ülkemizin menfaatleri dışında hiçbir şey düşünmeyiz. Umarız bu seçimde de ülkemiz için en iyisi ve hayırlısı olur.”

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR