Bölgesel Eğitim ve İstişare Toplantıları İstanbul’da Başladı

17.01.2022 10:13

Bölgesel Eğitim ve İstişare Toplantıları İstanbul’da Başladı

Birlik Haber-Sen tarafından düzenlenen Bölgesel Eğitim ve İstişare Toplantılarının ilk adımı İstanbul’da başladı. Üyeler ve hizmet kolu çalışanlarının haklarının geliştirilmesi yönünde yapılan toplantıda katılım sağlayan Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu ve teşkilat üyeleri fikir alışverişinde bulundular.

İstanbul’da yapılan Bölgesel Eğitim ve İstişare Toplantısına Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Şişman, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil İbrahim Derim, İstanbul 15 Nolu Şube Başkanı Ercan Gökal, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Üce, Kocaeli Şube Başkanı Özer Güven, Tekirdağ Ayhan Açar, Sakarya Arif Alparslan, Yalova Ahmet Esen ve çok sayıda temsilci katıldı.

Toplantıda illerde yürütülen çalışmalar üzerine bilgiler veren Birlik Haber-Sen Şube ve İl Başkanları, özelde illerinde genelde kurumda yaşanan sorunları ve aksaklıkları aktardılar. Üyelerden ve hizmet kolu çalışanlarından gelen taleplerini Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine ileten teşkilat mensupları, çözümü konusunda görüş beyanında ve fikir alışverişinde bulundular.

Birlik Haber-Sen olarak yürütülen çalışmalardan bahseden Başkan Ömer Budak, hizmet kolunda yer alan kurum ve kuruluşlar ile sürekli ve kesintisiz iletişim halinde olduklarının altını çizdi. Son dönemde önemli kazanımlar elde ettiklerini belirten Genel Başkan Ömer Budak, üyeler ve hizmet kolu çalışanlarının fayda ve menfaatleri için her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini ve bundan sonra da gerçekleştireceklerini ifade etti.

Yönetim Kurulumuz ile birlikte elde edilen kazanımların ayrıntılarını paylaşan Genel Başkan Budak, üyelerinin ve hizmet kolu çalışanlarımızın mali, özlük ve sosyal haklarının geliştirilmesi ve yeni yol haritalarımızın belirlenmesi noktasında istişarelerde bulundular. Birlik Haber-Sen olarak büyük bir ailenin parçası olduklarını ifade eden Ömer Budak, toplantıya yoğun katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini sundu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR