Ali Erdoğan’dan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

13.10.2020 11:54

Ali Erdoğan’dan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

Görüşme sırasında tüm dünyayı saran Pandemi sürecinden ve ülkenin genel durumundan konuşuldu. Birlik Haber-Sen’in çalışmalarının ve projelerinin görüşüldüğü ziyarette Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak Memur-Sen’in elde edilen başarıları üzerine hasbihal edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, eski Genel Başkan Ali Erdoğan’ın yönetime ve sendikaya büyük katkılarının olduğunu vurgu yaparak, Birlik Haber-Sen’in bugünlere gelmesinde desteklerinden ötürü kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Ali Erdoğan, ise Birlik Haber-Sen’in gerek hizmet kolunda gerek kamu çalışanları adına büyük başarılara imza attığını söyledi. Birlik Haber-Sen yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Erdoğan, ülkemiz adına önemli bir değer olan Birlik Haber-Sen’in durmadan yoluna devam etmesinin gurur verici olduğunu ifade ederek, yeni yönetim kurulunun azimli ve gayretli çalışmalarından dolayı çalışanlar adına teşekkür ettiğini belirtti.