İnaltekin ve Budak’dan, Yozgat Teşkilatına Ziyaret

01.08.2015 20:31

İnaltekin ve Budak’dan, Yozgat Teşkilatına Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Budak, Birlik Haber-Sen Yozgat teşkilatını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Yetki sürecinin 15 Mayıs’ta tamamlanmasının ardından Genel Yetkili Sendika olan Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yöneticileri teşkilat çalışmalarına devam ediyorlar. Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Budak, Yozgat’a giderek Haberleşme Hizmet kolunda görev yapanlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

Birlik Haber-Sen Yozgat il temsilciliğini ziyaret eden Genel Başkan İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Budak, İl Başkanı Haydar Şahin’den çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İl başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen Genel Başkan İnaltekin ve Budak, burada Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi vererek, Birlik Haber-Sen’in Toplu Sözleşmede elde ettiği kazanımlara da değindiler.

Birlik Haber-Sen’in 15 Mayıs yetki tespiti döneminden büyük başarı ile çıktığını belirten İnaltekin, “Bu sene en yakın rakibimize büyük fark atarak Genel Yetkili Sendika olduk. Geçen sene ki üye sayımız 13 bin 3 idi. Bu sene ki resmi üye sayımız ise 14 bin 446. Bu sene geçen yıla nazaran bin 443 arttık. Bu artış sayısını aslında böyle değerlendirmemek gerekir. Çünkü PTT geçtiğimiz yıl PTT A.Ş. olduktan sonra teşvik uyguladı ve bin 500 üyemiz emekliye ayrıldı. Bu nedenle biz bu sene PTT’den 2 bin civarında yeni üye aldık. PTT’de geçen yıl yetkili olamadığımız illerin birçoğunda da yetkiyi almayı başardık. Bu sene elhamdülillah büyük bir artış sağladık. Önümüzdeki yıl belirlediğimiz hedeflere daha da yakın olacağız inşallah ” dedi.

Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Budak ve Birlik Haber-Sen Yozgat İl Başkanı Haydar Şahin, daha sonra Yozgat PTT Başmüdürü Mustafa Beşli’yi makamında ziyaret ettiler. Başmüdürle bir süre görüşen İnaltekin ve Burgaç, daha sonra PTT çalışanlarıyla bir araya gelerek Birlik Haber-Sen hakkında bilgi verdiler.