Akdeniz 2 Nolu Adana Şube Genel Kurul’u Gerçekleşti

02.10.2022 09:30

Akdeniz 2 Nolu Adana Şube Genel Kurul’u Gerçekleşti

Toplantıya Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Evren Akpınar, Selçuk Erdem, Cengiz Şişman, Recep Dağtekin, Ak Parti STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Salih Sarı, Adana Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Sezer ve Şube Delegeleri  katıldı.

Kongrede konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, genel kurul seçimlerinin başta Memur-Sen’e, Birlik Haber-Sen’e ve Akdeniz 2 Nolu Adana Şubesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmasında birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı veren Genel Başkan Ömer Budak, hizmet kolu çalışanları adına verdikleri mücadelelerden ve Birlik Haber-Sen olarak elde ettikleri kazanımlardan bahsetti. Kamu çalışanlarının yaşadıkları sorunlara büyük bir özen ve gayretle çözüm üretmeye çalıştıklarının altını çizen Genel Başkan Budak, verdikleri mücadelenin aralıksız süreceğinin altını çizdi.

Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’un başta Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen camiası olmak üzere kamu çalışanlarına hayırlar getirmesini dileyen Genel Başkan Budak, büyümeye ve güçlenmeye devam ettiklerini vurguladı. Delegasyona ve misafirlere teşekkürlerini ileten Budak, iyi niyet temennilerini sunarak kürsüden ayrıldı.

Ak Parti STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Salih Sarı ve Adana Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Sezer kürsüye gelerek konuşmalarını gerçekleştirdiler. Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’in ülke değerleri için önemli bir noktada durduğunu belirten Salih Sarı ve Mehmet Sezer, genel kurulun hayırlı olmasını dilediler.

Seçimi kazanarak teşekkür konuşması yapan Birlik Haber-Sen Akdeniz 2 Nolu Adana Şube Başkanı Hüseyin Aydın kongreye gerçekleşen katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimin sonucunun hayırlı olmasını diledi. Kendisine gösterilen güvenden dolayı delegelere teşekkür eden Aydın, “Bana gösterilen bu teveccühü boşa çıkarmayacağımdan emin olmanızı isterim. Sendikamız için gece gündüz çalışacağım.  Her geçen gün artan üye sayımızı, durmadan dinlemeden yolumuza devam ederek çalışmaya büyümeye devam edeceğiz. Erdemliler hareketi olan bu sendikada, eğilmeden, bükülmeden, hak ne gerektiriyorsa o şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.