İnaltekin “Bak Postacı Gidiyor” Tiyatro Oyununu İzledi

01.08.2015 20:31

İnaltekin “Bak Postacı Gidiyor” Tiyatro Oyununu İzledi

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Kocaeli PTT Başmüdürlüğü personelinin yazıp oynadığı “Bak Postacı Gidiyor” tiyatro oyununu izledi.

Ulus Gençlik Parkı Necip Fazıl Tiyatro Salonu'nda oynanan oyunu Genel Başkan Gürbüz İnaltekin’in yanı sıra Kocaeli PTT Başmüdürü Necati Yoldaş,  Birlik Haber-Sen Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Temsilcisi Aytemur Yıldır, Birlik Haber-Sen Ankara 4 Nolu Şube Başkanı Ali Yaz, Ankara PTT Başmüdür Yardımcıları Mehmet Karabaş, Şeref Yıldız, Niyazi Bal ve çok sayıda Ankara’da görev yapan PTT çalışanı izledi.

Bir Posta Dağıtıcısı’nın ve PTT çalışanın iş hayatından kesintilerin anlatıldığı tiyatro oyununda izleyiciler keyifli anlar yaşadı.

Oyunun ardından Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, oyunculara yemek verdi. Yemekte bir araya gelen İnaltekin ve tiyatro oyuncuları sohbet ettiler.

Genel Başkan İnaltekin, kendisinin de Kocaeli de oturduğunu belirterek, yıllarca Kocaeli’ne PTT çalışanı olarak hizmet verdiğini söyledi. Mesai arkadaşlarıyla böyle bir etkinlikte bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirten İnaltekin, “Arkadaşlarımızın sahnelediği oyun PTT çalışanlarının yaşadıklarına ayna tutmuş. Çokta başarılardı kendilerini tebrik ediyorum. Bundan sonrada kendilerinden güzel oyunlar bekliyoruz” diye konuştu.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR