Afyonkarahisar ve Konya Teşkilatlarına Ziyaret

01.08.2015 20:31

Afyonkarahisar ve Konya Teşkilatlarına Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) Genel Başkan Vekili Mehmet Cemal Çivi ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Yıldırgan Birlik Haber-Sen Afyonkarahisar ve Konya Teşkilatlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

İlk olarak Afyonkarahisar’a giden Genel Başkan Vekili Çivi ve Genel Başkan Yardımcısı Yıldırgan, Birlik Haber-Sen Afyonkarahisar temsilcisi Akif Gençer’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Burada çok sayıda Birlik Haber-Sen üyelesiyle bir araya gelen Çivi ve Yıldırgan, daha sonra Akif Gencer ile birlikte Afyonkarahisar PTT A.Ş. Başmüdürü Mustafa Türkmen’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkmen, Afyonkarahisar’da Birlik Haber-Sen ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek Birlik Haber-Sen’in kendilerini ziyaretinden ve çalışanlarıyla bir araya gelmesinden mutlu olduğunu ifade etti.

Afyonkarahisar’da, Posta İşleme Merkezi ve Dağıtım Merkezinde çalışan dağıtıcılarla bir araya gelerek Birlik Haber-Sen’in 2014-2015 toplu sözleşme kazanımlarını ve sendikal çalışmaları hakkında bilgi veren Çivi ve Yıldırgan, Afyon il Temsilcisi Akif Gençer ile birlikte Sandıklı, Emirdağ, Bolvadin ve Çay ilçelerine giderek çalışmalarına burada devam ettiler. Çok sayıda PTT A.Ş. çalışanlarıyla bir araya gelen Genel Başkan Yardımcıları Sandıklı Belediye Başkanlığını kazanan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. İlçelerdeki çalışmaları tamamlayan Genel Başkan Yardımcıları Çivi ve Yıldırgan, Afyonkarahisar merkeze dönerek Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Afyon Başkanı A.Kadir Hız’ı ve Memur-Sen’e balı diğer sendikaları ziyaret ettiler.

Afyonkarahisardaki çalışmalarını tamamlayan Genel Başkan Vekili Mehmet Cemal Çivi ve Genel Başkan Yardımcısı Salih Yıldırgan, Konya’ya geçerek çalışmalarına burada devam ettiler.

Konya’da ilk olarak Birlik Haber-Sen Şubesini ziyaret eden Çivi ve Yıldırgan, şube başkanı Nedim Akan ve yönetiminden çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Burada da çok sayıda PTT A.Ş. çalışanıyla bir araya gelen Genel Başkan Yardımcıları daha sonra Konya PTT Başmüdürü Mevlüt Keklik’i makamında ziyaret ettiler. Başmüdürle bir süre sohbet eden Çivi ve Yıldırgan, Başmüdür Yardımcıları, Başmüdürlüğün tüm birimlerim müdürleriyle, çalışanlarıyla bir araya geldiler. Birlik Haber-Sen’in sendikal ve toplumsal çalışmaları hakkında bilgi veren Çivi ve Yıldırgan, 2014-2015 toplu sözleşmesine değinerek Birlik Haber-Sen’in elde ettiği kazanımları hakkında bilgi verdiler.

Burada çalışanlarla bir süre sohbet eden Genel Başkan Vekili Mehmet Cemal Çivi ve Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Yıldırgan, daha sonra çalışmalarına Konya’nın ilçelerinde devam etmek üzere buradan ayrıldılar.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR