Birlik Haber-Sen’den Kültür Memur-Sen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen’den Kültür Memur-Sen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Merkez Yöneticileri, Kültür Turizm ve Sanat Çalışanları Sendikası’na (Kültür Memur-Sen) Genel Yetkili Sendika olması dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkanvekili Mehmet Cemal Çivi, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç, Kültür Memur-Sen’i, 15 Mayıs itibariyle imza altına alınan kurum tutanaklarına göre, Kültür Sanat Hizmet kolunda Genel Yetkili Sendika olması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İnaltekin ve beraberindekileri Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Haberleşme Hizmet kolunda Birlik Haber-Sen’inde Genel Yetkili Sendika olduğunu belirten Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, “15 Mayıs bütün sendikaların bir yıl boyunca çalışmalarının meyvesini topladığı dönem. Kültür Memur-Sen’imizde bu dönem çalışmalarının meyvesini aldı. Bu başarılarından dolayı Genel Başkan Mecit Erdoğan Beyi ve yönetim kurulunu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Memur-Sen’imiz her geçen gün biraz daha büyüyor. Bu sene 11 hizmet kolunun tamamında genel yetkili olan Memur-Sen aynı zamanda da genel yetkili konfederasyon oldu. Biz bu genel yetkiyle kamu görevlilerinin haklarının savunması konusunda daha azimli ve kararlı olacağız. Başta Konfederasyon Genel Başkanımız Ahmet Gündoğdu ve tüm Sendikalarımızın Genel Başkanları çalışmalarını yoğunlaştırarak yollarına devam edecektir. Bu yetki hepimiz için hayırlı olur inşallah” diye konuştu.

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Sendikamızın kuruluşunun 11. yılında büyük başarıya imza attık. Çünkü KESK’in son kalesi olan Kültür Turizm ve Sanat Hizmet kolunda bayrağı devraldık. Bu tabi kolay olmadı. Biz azimli ve kararlılığımızdan taviz vermeden inançlı bir şekilde yolumuza devam ettik ve bu başarıya ulaştık. Bu başarıda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2014 yılında yetkili sendika olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Hizmet kolumuzda yaklaşık 17 bin sendikalı çalışanın 4 bin 516’sı sendikamızı tercih etti. En yakın rakibimize bu yıl 77 kişi fark atarak kamu çalışanlarının teveccühü ile sendikamız genel yetkiye layık görülmüş ve emanet ehline verilmiştir. Başarıya ulaşmak için yoğun bir gayretle çalışan yönetim kurulu üyelerimize, il, ilçe, kurum ve işyeri temsilcilerimize teşekkür ediyorum, camiamıza, çalışma hayatına, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.”  

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR