5. Olağan Genel Kurulumuz Coşkuyla Başladı

01.08.2015 20:31

5. Olağan Genel Kurulumuz Coşkuyla Başladı

Birlik Haber-Sen 5. Olağan Genel Kurulu, Ankara’ın Kızılcıhamam ilçesinde coşkuyla başladı. Delegelerimiz ve Türkiye’nin her tarafından bu coşkumuza ortak olan teşkilatımızla davetliler salonu doldurdu.

Genel Kurulumuz, Genel Başkan Vekilimiz Mehmet Cemal Çivi’nin açılış konuşması ile başlayacak. Daha sonra divan oluşturulacak. Divanın oluşmasının ardından gündeme geçilecek. Gündemde ilk olarak Genel Başkanımız Gürbüz İnaltekin, salonu dolduran coşkulu kalabalığa hitap edecek. Daha sonra Birlik Haber-Sen eski Genel Başkanı ve Kayseri’nin Bünyan ilçesi Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve Konfederasyon Başkanımız Günay Kaya konuşmalarını yapacak.

Konuşmaların ardından Tüzük Tadil komisyonunun oluşturulacak, Bu sırada yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibrası, Denetim kurulu raporunun okunması ve ibrası, Tahmini bütçenin okunması ve oylanması, Disiplin kurulu raporlarının okunması ve oylanması, Tüzük tadil komisyon raporları ile genel merkez yönetim kuruluna verilecek yetkilerin görüşülmesi ve oylanması, Dilek ve temenniler, Zorunlu organların ve üst kurul delegelerinin seçimi gerçekleşecek.