Savcımıza Yapılan Hain Saldırıyı Kınıyoruz

01.08.2015 20:31

Savcımıza Yapılan Hain Saldırıyı Kınıyoruz

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan hain saldırıyı Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) olarak kınıyoruz.

Dünya üzerinde kendi oyunlarını oynamak için taşeron örgütler kuran Siyonizm’in ve ortaklarının ülkemizdeki maşalarından biri olan DHKP-C terör örgütü bilindiği üzere İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde bir canımıza daha kıymıştır.

Dünyayı kan gölüne çevirmek isteyen karanlık güçler, ülkemizde de Haşhaşiler, PKK ve DHKP-C gibi örgütleri kullanarak milletimize kahpece ve haince saldırılarda bulunmaktadırlar. Ama şunu bilmeliler ki her ne olursa olsun bu millet bu devlet bunlar gibi soysuzları bu güne kadar tarihe gömmesini bilmiştir. Bundan sonrada gereğini yapacaktır. Gezi zekalıların tabağına tenceresine çanak tutanlar sizlerde bilin ki ne yaparsanız yapın şehitler ölmez bu millet de bölünmez.

Şunun da bilinmesini isteriz ki bu hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacak, sahip olduğumuz birlik ve beraberliği de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkamaya yetmeyecektir.

Bu hain ve alçakça yapılan saldırı karşısında milletimize düşen görev ise sağduyulu olmak, karanlık güçlerin ve onların maşalarının kurguladıkları oyunların farkına vararak tuzaklarına düşmemektir.

Birlik Haber-Sen ailesi olarak, savcımıza yapılan hain saldırıyı kınıyor, şehit savcımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı dileriz.