TRT Personeli Giyim Yardımıyla İlgili Bilgilendirildi

03.01.2017 11:56

TRT Personeli Giyim Yardımıyla İlgili Bilgilendirildi

TRT çalışanlarına yönelik 2015 yılı 3. Dönem Toplu Sözleşme kazanımlarımızdan olan ve hayata geçirilmesinde bazı aksaklıkların yaşandığı giyim yardımıyla ilgili TRT Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda, Genel Başkanımız Ömer Budak, giyim yardımı ile ilgili yaşanan süreci anlattı.

Düzenlenen toplantıya Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cüneyt Özban, Muzaffer Boskurt, TRT Şube Başkanımız Fatih Adem Gençbay, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda TRT personeli katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkanımız Ömer Budak, ülkemize ve milletimize karşı yapılan terör saldırılarını kınayarak, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diledi.

Giyim Yardımının sendikamızın 2015 yılı 3. Dönem Toplu Sözleşme kazanımı olduğunu hatırlatan Genel Başkan Budak, yaşanan aksaklığın biran önce çözüme kavuşturulması için sendika olarak hukuksal, bürokratik ve siyasal mücadelelerinin devam ettiğini söyledi.

TRT çalışanlarının bir kısmının yararlandığı ve bir kısmının yararlanmasında aksaklık yaşanan giyim yardımıyla ilgili, bütün personelin yararlanması için dava açtıklarına vurgu yapan Budak, giyim yardımını Toplu sözleşmede bütün personel için aldıklarını belirterek, şuan yaşanan aksaklığın bürokratik olduğunu ifade ederek bununda en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

TRT çalışanlarının sorularını da cevaplayan Genel Başkan Ömer Budak, sorunların ortak olduğunu belirterek, çalışanlarla sendikamızın el ele vererek bütün sorunların üstesinden geleceğine inandığını dile getirdi.

Sorunun çözüme kavuşturulması için hukuksal, bürokratik ve siyasal süreçlerin başladığına vurgu yapan Budak, bütün personelin bu toplu sözleşme kazanımlarından yararlanması için her türlü mücadelenin devam ettiğini ve var güçleriyle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.