Birlik Haber-Sen’den BYEGM Genel Müdürü Akarca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

02.03.2017 14:51

Birlik Haber-Sen’den BYEGM Genel Müdürü Akarca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç ve 21 Nolu Şube Başkanımız Aytemur Yıldır, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Akarca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, PTT A.Ş., TRT, RTÜK, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun kendi hizmet kollarında olduğunu belirterek, Birlik Haber-Sen’in Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika olduğunu söyledi.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışanlar için hep birlikte uyum içinde olacaklarına inandığını söyleyen Genel Başkanımız Budak, Birlik Haber-Sen olarak çalışanların sosyal, ekonomik ve özlük haklarının savunucusu olduklarını belirtti. Birlik Haber-Sen’in genel yetkili sendika olarak oturduğu toplu sözleşmelerden büyük kazanımlar elde ettiğine dikkat çeken Budak, her türlü platformda çalışanların sıkıntı ve taleplerini dile getirdiklerini kaydetti. Budak, Mehmet Akarca’ya yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü görevine gelen Mehmet Akarca, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Birlik Haber-Sen ile uyum içinde çalışacaklarını inandığını söyledi. Çalışanlarının haklarının ihlal edilmemesi için elinden geleni yapacağını belirten Akarca, çalışanların her türlü haklarının iyileştirilmesi içinde Genel Yetkili sendika Birlik Haber-Sen’in önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Genel Başkanımız Ömer Budak, ziyaretin sonunda Genel Müdür Mehmet Akarca’ya, “İhlas Suresinin” yazılı olduğu bir tablo hediye etti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR