ZİYARETLERİMİZİN İSTANBUL AYAĞINI SONLANDIRDIK

24.10.2015 12:33

ZİYARETLERİMİZİN İSTANBUL AYAĞINI SONLANDIRDIK

Birlik Haber-Sen Yönetimi, Genel Başkan Ömer Budak öncülüğünde, Memur-Sen’in "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye için Hedef 1 milyon Üye" projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Bekar ve Cüneyt Özban’dan oluşan Birlik Haber-Sen Heyeti, son olarak Birlik Haber-Sen İstanbul Temsilciliği’ni, TRT İstanbul Müdürlüğü’nü ve TRT İstanbul Radyosu’nu ziyaret ederek, çalışmalarının İstanbul ayağını sonlandırdı.

“1 Milyon Üye Projesi Korku İmparatorluğu Kurmaya Çalışanlara En Büyük Cevaptır”

Heyet ilk olarak Birlik Haber-Sen İstanbul Temsilcisi Gürcan İşyapan ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Genel Başkan Ömer Budak, “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye sloganıyla yola çıktığımız 1 milyon üye hedefimize adım adım ilerliyoruz. Ülkemizin istikrar yakalamasını istemeyenlere karşı, Washington’un ve Tel Aviv’in kuklası olmuş şer güçlere karşı irademizi koruyacağız. 1 kasımda üzerimizde oynanan kirli oyunları hep birlikte bozacağız. Korku imparatorluğu kurmaya çalışanlara en büyük cevabı 1 milyon üye hedefimize ulaşarak vereceğiz.” dedi.

3. Dönem Toplu Sözleşmesi’ne de değinen Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, “Yıllardır oturdukları masalardan eli boş dönenlerden olmadık. Bizim sendikacılık anlayışımız, milletimize hizmettir. Konuştuk, koşturduk, mücadele ettik. Yapılması gerekenleri yaptık. Cumhuriyet tarihinin en büyük kazanımlarını elde ettik. Tarih, milletin iradesini hiçe sayıp, koltuklarına çakılı kalanları da yazacaktır.” şeklinde konuştu.

Budak, Birlik Haber-Sen'i İstanbul'da yetkiye taşıyan ve kendilerini büyük bir ilgi ve alakayla karşılayan İl Başkanı Gürcan İşyapan ve ekibine teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra TRT İstanbul Müdürlüğü’nde Müdür Abdülhamit Avşar ve TRT İstanbul Radyosu’nda Müdür Cem Temel ile bir araya gelen heyet, 1 milyon üye projesi ve 3. Dönem Toplu Sözleşmesi’nde elde edilen kazanımlarla ilgili Avşar ve Temel’e bilgiler verdi. Heyet, iş yeri çalışanlarını da ziyaret ederek, çalışanların sorunlarını ve taleplerini dinledi.