Üniversite Mezunu Dağıtıcıların, Memur Olması İçin PTT Genel Müdürlüğü’ne Başvurduk

01.08.2015 20:31

Üniversite Mezunu Dağıtıcıların, Memur Olması İçin PTT Genel Müdürlüğü’ne Başvurduk

Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) olarak PTT Genel Müdürlüğü’ne, PTT’de 5 yıllık hizmeti bulunan ve 4 yıllık üniversite mezunu olan dağıtıcıların sınavsız memurluğa alınmasını için başvuruda bulunduk.

PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü yönetim kurulu kararı ile yılda bir kez, 4 yıllık üniversite mezunu olan ve kuruma 5 yıl hizmeti bulunan dağıtıcıların, memur olarak atamalarının yapıldığı bilinmektedir.

Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili sendika olarak, geçtiğimiz yıl Yüksek Öğrenim görmüş olan Dağıtıcı personel sayısının fazla olması nedeniyle sınavla 500 dağıtıcının memurluğa geçmesi planlanmış iken sendikamızın girişimleri ve Genel Müdürlüğümüzün oluru ile 70 ve üzeri puan alan 744 dağıtıcı personeliniz memur olarak atanmasını sağlamıştık.

Bu kazanımızın ardından, PTT Genel Müdürlüğü bünyesinde kar, kış, sıcak soğuk demeden tüm doğal koşullarda özveriyle hizmet sunmakta, vatandaşlarımızın kuruma daha fazla güven duymasını sağlayan gönül elçileri olan, 5 yıllık hizmeti bulunan üniversite mezunu dağıtıcıların hak ettikleri kadroya sınavsız atanması için tüm girişimlerimiz devam etmektedir.

Genel Yetkili Sendika Olarak PTT Genel Müdürlüğü’ne Başvuru Yazımız Üst Tarafta Fotoğraflar Bölümündedir:

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR