Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvana Hayırlı Olsun Ziyareti.

01.08.2015 20:31

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvana Hayırlı Olsun Ziyareti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu,Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin,Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı  Can Cankesen ve Bayındır Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Pekyürek  son kabine değişikliği ile bakanlık koltuğuna oturan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Lütfi Elvan’ı makamında ziyaret ettiler. 

Bakan Elvan ile bir süre görüşen Gündoğdu,  “Bakanlık görevinizde başarılar diliyoruz. Zor ama çok önemli bir görevi  yerine getiriyorsunuz.  Bir sivil toplum ve memur konfederasyonu olarak ülkemizin demokratikleşme ve kalkınma yolculuğunda her türlü desteği vermeye hazırız. Daha yakın çalışma içersinde olacağız" dedi. 

 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Bakan Lütfi Elvan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bakan Elvan, Memur-Sen'in hem sivil toplum kuruluşu hem de memurların temsilcisi olarak çok önemli işlere imza attığını ve çalışmalarını yakinen takip ettiğini söyledi.  

 

Yapılan ziyarette Genel Başkanımız Gürbüz İnaltekin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a PTT ve BTK'nın sorunlarını ve çözüm için önerilerini iletti.

 

Bakan Lütfi Elvan'da bu Kurumlarda çalışan personelin sorun ve talepleri ile yakından ilgileneceğini ve sorunlarının çözüme kavuşturulması yönünde gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.