TRT VERİCİSİNE YAPILAN TERÖR SALDIRISINI KINIYORUZ

10.08.2015 10:04

TRT VERİCİSİNE YAPILAN TERÖR SALDIRISINI KINIYORUZ

Ülkemizin, milletimizin dirliğine, birliğine, beraberliğine; huzuruna, barışına ve kardeşliğimize nifak sokmak isteyen eli kanlı terör örgütü PKK üyeleri tarafından TRT Erzurum Bölge Müdürlüğü, Ağrı TV/ FM vericisine saldırıda bulunulmuştur. Neyse ki verici istasyonunda görev yapan arkadaşımıza herhangi bir şey olmamıştır.  Terörün her türlüsüne karşı olan bir Sivil Toplum Örgütü olarak yapılan bu çirkin saldırıyı esefle kınıyoruz. 

Bebek katili terör örgütü PKK’nın son zamanlarda güvenlik birimlerimize, devlet kurumlarımıza ve vatandaşlarımıza yönelik yaptığı saldırılardaki amacı, ülkemizin huzur ve barış ortamını bozmak istemesidir. Çanakkale’de yedi düvele kafa tutarak vatanını koruyan milletimiz, dün olduğu gibi bu günde aynı ruhla bunları sinesinde boğmayı başaracaktır.

Ne olduğu ve kim oldukları belli olmayan, birilerinin maşası ve piyonu oldukları da ortada olan bu kan emicilerin, asıl amaçları, Türk- Kürt kardeşliğine darbe vurmaktır.

Birlik Haber-Sen ailesi olarak, millet iradesinin hakim olmasını, huzur ve barışın kalıcı bir şekilde tesis edilmesini temenni ediyoruz. Türkiye’nin, milletimizin ve Müslüman coğrafyanın kandan, emperyalizmden, sömürüden, zulüm ve terörden arındırılması için dün olduğu gibi bugün de, yarın da sorumluluk almaya hazır olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz. 

BİRLİK HABER-SEN

GENEL MERKEZİ