TEŞKİLAT FAALİYETLERİMİZİ İSTANBUL’DA SÜRDÜRÜYORUZ

22.10.2015 15:30

TEŞKİLAT FAALİYETLERİMİZİ İSTANBUL’DA SÜRDÜRÜYORUZ

Birlik Haber-Sen Genel Merkez Heyeti, Genel Başkan Ömer Budak öncülüğünde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Memur-Sen’in "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye için Hedef 1 milyon Üye" projesi kapsamında teşkilat ziyaretleri yapan Birlik Haber-Sen Genel Merkez Heyeti, son olarak İstanbul 15 No’lu PTT Şubesi’ni ve Bahçelievler PTT Merkez Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Bekar’dan oluşan Birlik Haber-Sen Heyeti, ilk olarak İstanbul 15 No’lu PTT Şube Başkanı Cengiz Şişman ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Budak: “Bizim Hedeflerimiz Ülkemizin ve Milletimizin Menfaatleridir”

Ziyarette konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Birlik Haber-Sen teşkilatları olarak 1 milyon üye hedefine yoğunlaştıklarını belirtti. İstanbul 15 No’lu Şube’nin 550 olan üye sayısının katlanarak artacağına inandığını söyleyen Budak, “Memur-Sen’imizin 1 milyon üye projesi için kollarımızı sıvadık. Bütün teşkilatlarımızla birlikte sahadayız. Öncü medeniyet olabilmek için, güçlü bir sendika olabilmek için, Büyük Türkiye’yi emin adımlarla kurabilmek için Allah’ın izniyle 1 milyon üye hedefimize ulaşacağız. Bizim hedeflerimiz ülkemizin ve milletimizin menfaatleridir. İstanbul gibi büyük bir coğrafyada özveriyle çalışan Şube Başkan’ımız Cengiz Şişman ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

3. Dönem Toplu Sözleşmesi’ne de değinen Genel Başkan Budak, “Biz, içi boş sendikacılık yapmıyoruz. Biz, Memur-Sen ailesi olarak milletimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Diğer yetkili sendikalar gibi hayal kırıklığı ya da laf üretmedik; biz haklı mücadelemiz ile, dik duruşumuz ile icraat ürettik. Bunu da 3. Dönem Toplu Sözleşmesi’nde elde ettiğimiz kazanımlarla gösterdik. 1 milyon üye hedefine ulaşıp daha büyük kazanımlar için daha çok çalışacağız.” şeklinde konuştu.

İstanbul 15 No’lu Şube Başkanı Cengiz Şişman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “1 Milyon üye projesinin ülkemiz ve milletimiz açısından ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda duruşumuzdan taviz vermeyerek üye sayımızı artıracağız.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Bahçelievler PTT Merkez Müdürlüğü’nü ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, Müdür Vekili Suphan Baysan ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. İş yeri çalışanlarıyla da görüşen heyet, çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.