TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

14.10.2015 19:52

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda genel yetkili sendika olarak Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri hizmet kolumuzdaki kamu kuruluşlarını ziyaret ederek çalışanların, sıkıntılarını ve taleplerini raporlaştırıyorlar. Oluşturulan raporlar Genel Merkez Yöneticileri tarafından başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına ve kurum yetkililerine iletilerek çözümleri konusunda taleplerde bulunuluyor.

Çalışmalarımız kapsamında Birlik Haber-Sen Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt, Ankara’nın Etimesgut ilçesi Posta Dağıtım Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldiler.

Genel Başkan Vekili İnaltekin ve beraberindeki heyet, ilk olarak Birlik Haber-Sen İş Yeri Temsilciliğini ziyaret ederek, Birlik Haber-Sen 4 No’lu Şube Başkan Yardımcısı İlhan Dikkaya ve iş yeri temsilcileriyle görüş alışverişinde bulundular.

Genel Başkan Vekili İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Bekar, Boskurt ve Ankara 4 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Dikkaya, Posta Dağıtım Merkezi çalışanlarıyla bir araya gelerek çalışanların sorunlarını dinlediler.

Daha sonra Genel Başkan Vekili ve Genel Başkan Yardımcıları ziyaretlerinde son olarak Posta Dağıtım Merkez Müdürü Uçak’ı makamında ziyaret ederek çalışanların sıkıntı ve taleplerini görüştüler.