TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ İSTANBUL’DA DEVAM EDİYOR

21.10.2015 14:04

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ İSTANBUL’DA DEVAM EDİYOR

Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetimi, Genel Başkan Ömer Budak öncülüğünde teşkilat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Genel Merkez Yönetimi, İstanbul Anadolu Yakası 3 No’lu PTT Şubesi’nin düzenlediği Temsilciler Toplantısı’na katıldı.

Toplantıya Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Bekar’ın yanı sıra,  İstanbul Anadolu Yakası 3 No’lu PTT Şube Başkanı Halil İbrahim Derim, İstanbul Anadolu Yakası Posta Dağıtıcıları Sosyal Yardımlaşma ve Kanuni Haklarını Koruma Derneği (POSTDER) Şube Başkanı Serhat Kılıç, İstanbul Anadolu Yakası PTT Başmüdür Vekili Mehmet Birtek ve Başmüdür Yardımcıları Servet Önder, Engin Süzen ve Halil Alp, çok sayıda temsilci, üye ve davetli katıldı.

Toplantıda konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, toplantının şimdiye kadar katıldığı en kalabalık temsilciler toplantısı olduğunu belirtti. Budak, Birlik Haber-Sen ailesine 900 üye kazandırdığı için Şube Başkanı Halil İbrahim Derim Bey’e teşekkür ederek, “Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Memur-Sen’imizin 1 milyon üye projesi için daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz, güçlü Türkiye için güçlü sendika diyoruz.” dedi. 

Terör olaylarına da değinen Genel Başkan Budak, “Ülke ve millet olarak son zamanlarda zor bir süreçten geçiyoruz. Bizim ruhumuz Kurtuluş Savaşı ruhudur. Bu topraklar bizim evimiz. Biz de bu topraklarda yaşayan büyük bir aileyiz. Huzurumuzun bozulmasına, nifak ve fitnelere izin vermeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Sıcak karşılanmadan dolayı Şube Başkanı Halil İbrahim Derim’e ve toplantıya katılanlara teşekkür eden Genel Başkan Budak, herkese çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.