TAŞERONA KADRODA SONA DOĞRU

22.03.2016 15:51

TAŞERONA KADRODA SONA DOĞRU

Bilindiği üzere bugün Sayın Başbakanımızın Ahmet Davutoğlu Partisinin Grup Toplantısında "Asıl işlerde çalışan personelimizi kamuya alıyoruz. Yardımcı işlerde çalışan kardeşlerimizi de kamuya almayı kararlaştırdık. Böylece ister asıl işi olsun, ister yardımcı işi olsun dışarıda kalan tek bir taşeron işçisi kalmayacak." açıklamasında bulundu.

Sizlerinde malumu olduğu üzere Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika olarak hizmet kolumuzdaki kurumlarda taşeron olarak çalışanlarında kadroya alınması için gerekli girişimlerde bulunmuş ve gerekli makamlara bu kurumlarda çalışanların asil işi yaptıklarını belirtmiştik. (Açıklamalarımızı ve çalışmalarımızı internet sitemizden görebilirsiniz.) Bugün Sayın Başbakanımızın yaptığı bu açıklama bizlerin ne kadar doğru yolda ilerlediğini bir kez daha gösterdi. Çok şükür çalışmalarımızın ve gayretlerimizin meyvesini hep birlikte alacağız.

Hizmet kolumuzdaki kurumlarda taşeron kardeşlerimizin son durumları ile ilgili detaylar için kısa zamanda sendikamız tarafından açıklama yapılacaktır.

Düne kadar taşerona kadro olmayacak diyenler bu gün utanmadan pişkin pişkin açıklama yapıp kadroyu aldık demeye başladılar bile, Genel Yetkili Sendika olan Birlik Haber Sen tarafından açıklama yapılana kadar bu şahıs ve kurumlara itibar etmemenizi rica ederim.

Sabırla beklediğiniz KADRO için biraz daha zaman...

Birlik Haber-Sen

Genel Merkez

Yönetim Kurulu