SENDİKAMIZDAN ATLAS’A ZİYARET

29.03.2016 13:37

SENDİKAMIZDAN ATLAS’A ZİYARET

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı PTT A.Ş.’den sorumlu Müsteşar Yardımcısı Şaban Atlas’ı makamında ziyaret ederek PTT A.Ş. ile ilgili konularda görüş ve düşünce alışverişinde bulundular.

PTT A.Ş. ile ilgili sorunların masaya yatırıldığı ziyarette konuşan Budak, sendikamızın PTT A.Ş.’de yürüttüğü faaliyetler hakkında Atlas’ı bilgilendirdi. PTT A.Ş.’nin ülkemizin en güzide, en köklü kuruluşlarından biri olduğunu söyleyen Budak, son dönemde PTT A.Ş.’nin büyük ilerlemeler kaydettiğini hatırlatarak Genel Müdür Harun Maden’e teşekkür etti.

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz ilgi ve alakalarından dolayı Şaban Atlas’a teşekkür ederek, ülkemize ve milletimize hayırlı çalışmalar dilediler.

Atlas ise nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ederek, Birlik Haber-Sen’in ilerleyen zamanlarda daha da büyüyeceğine inandığını söyledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR