BAYINDIR MEMUR-SEN’DEN SENDİKAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

10.08.2015 23:42

BAYINDIR MEMUR-SEN’DEN SENDİKAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Memur-Sen’e bağlı Bayındır, İnşaat, Yol, Yapı, Tapu ve Kadastro Çalışanları Birliği Sendikası (Bayındır Memur-Sen) Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sendikamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Türk ve Gökhan Şimşek, Sendikamızın 5. Olağan Genel Kurulu seçimleri sonucunda Genel Başkanlığına seçilen Ömer Budak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu  ve Yönetim Kuruluna güzel temennilerinden ötürü teşekkür etti. Budak, üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle yeni dönemde yeni bir enerjiyle, yine aynı azimle ve kararlılıkla, daha büyük kazanımlara imza atacaklarını belirtti.

 

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu ise, 5. Olağan Genel Kurulu seçimleri sonucunda Birlik Haber-Sen Genel Başkanlığına seçilen Ömer Budak’ı tebrik ederek, başarılı çalışmaların yeni dönemde de devam etmesi temennisinde bulundu.
 

Gerçekleşen ziyarette Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Cüneyt Özban hazır bulundu.